Agrárszektor Akadémia bemutatás
Összefoglaló ismertetés

A Prudens Ceres Kft. és az Agrárszektor közös képzési programja.

A termelési folyamat ugyan véget ér a betakarítással, de az eredmény, az amiért megdolgozik a termelő csak a termény eladásával realizálódik. Hogy ezt milyen feltételek között lehet megtenni, arról ad ismereteket ez a program. Megismertet a terménypiacok mibenlétével, a gabona- és az olajosmagvak piacával, helyünkről a világban, a szereplőkkel és azokkal a technikákkal, amelyekkel biztonsággal tud a termelő is tárgyalni a vevőkkel. Nem arról szól a program, hogyan kell alkudni, hanem arról, hogyan lehet megszerezni a szükséges ismereteket, információkat.

A tematikát itt olvashatja.

A programban több évtizedes piac-elemzői, kereskedői és agrármarketinges gyakorlattal rendelkezők adnak elő, és gyakorlati szakemberek is bemutatják saját tevékenységüket, amelyek segítségével ők sikeresen tudnak megbirkózni a mindennapi kihívásokkal.

Megkezdtünk egy képzési, tudás átadási folyamatot, amelynek eredményeképpen a magyar terménypiaci szereplők átfogó képet kapnak a terménypiac nemzetközi és hazai alapjairól, a terménypiaci helyzetet meghatározó külső tényezők mibenlétéről, azok mozgató erőiről, a terménypiaci változások kiváltó okairól, azokra történő felkészülés és kockázat kezelés lehetséges módjairól.

Tematika:

  • gyakorlatban, azonnal hasznosítható tudás,
  • négy+négy órás szemináriumok,
  • a szemináriumok sorrendje logikusan, egymásra is épülően felépítve,
  • hosszú távú, sikeres gazdálkodást eredményez.